Άγιοι Θεόδωροι

+30 697 704 3165

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΩΝ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΟΥ - Καλοκαίρι 2019

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΩΝ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΟΥ - Καλοκαίρι 2019

..στις αφάνες του Μπάρμπα- Χρήστου του Λόγγα
Συναντηθήκαμε ξανά σε τούτο το χώρο που κάποτε-πολλά χρόνια πριν- η δωρεά του Μπάρμπα- Χρήστου  του Λόγγα ήταν για το χωριό μας ένα σημείο αναφοράς.
Χαρήκαμε που τώρα βρεθήκαμε ΄΄αντίπαλοι΄΄ με τα παιδιά μας στον ίδιο χώρο όχι για να δούμε ποιος θα νικήσει αλλά να επιβεβαιώσουμε πως η ενότητα και η δυναμική του σ΄ αυτό το χωριό ήταν αυτό που το χαρακτηρίζει. Ήταν μαζί μας ο Παπα-Θόδωρος και όλοι σχεδόν οι κάτοικοι του χωριού αλλά και τα παιδιά από τη Φαλάνθη. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο αγώνας μεταξύ ΝΕΩΝ και ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ έληξε με νικητές τους ΝΕΟΥΣ με 7-4.Μπράβο παιδιά και του χρόνου με φανέλες κανονικά!Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά μεταξύ των χωριών της περιοχής που προγραμματίζουμε το καλοκαίρι ελπίζουμε κ. Σαλαντή -Δήμαρχε Κορώνης να σας έχουμε μαζί μας ! Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε σίγουροι πως στον τόπο μας όλα μπορεί να γίνουν καλύτερα!!

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 Ξανά πάλι  στον ίδιο χώρο καθιερώνοντας από φέτος    τον  ΑΓΩΝΑ ΝΕΩΝ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΟΥ 

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΩΝ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΣΜΟΣ.

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ (4-2 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΩΝ) ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 6-6 ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

                    το   ΔΣ του Συλλόγου